CSȘ Tecuci – CSM Bacău 25-46 (15-24) / CN Juniori 2, Grupa Speranțe 1, et. 3

Cu această victorie fără probleme dee la Tecuci, CSM Bacău a ajuns la un pas de calificarea în Turneul Final al Speranțelor. Echipa a fost însoțită și îndrumată la acest meci de fosta cunoscută internațională Raluca Agrigoroaiei (acum jucătoare la echipa noastră de Divizia A), antrenorul titular Adi Brezan fiind la Ploiești cu junioarele mari (reamintim, fetele au câștigat cu Activ Prahova Ploiești și s-au calificat la TF, din Grupa 1 Valoare).
Revenind la meci, CSmeii noștri au practicat un handbal frumos, cu care le-a plăcut să se încânte. Este evident că CSM Bacău are la acest nivel o poftă de joc din ce în ce mai mare. Credem că ei vor prinde TF și, ceea ce este mai important, vor avea șansa să dispute câteva partide tari.
Marcatori
– CSȘ Tecuci: Goga 11, Prisecaru 4, Butunoi 4, Popescu 4, Stănică 2; antrenor – Valeriu Mănăilă;
– CSM Bacău: Butnaru 13, Mihalcea 10, Lazăr 8, Todea 8, Dinu 3, Șerban 3, Buricatu 1, Ursulescu, Bârsan, Petrea, Paladie, Curelaru, Susnea, Nicu, Nănescu; antrenor – Raluca Agrigoroaiei.
Mai avem, hăt!, în aprilie și mai, două ultime etape cu Brăila (d) și Tecuci (a). Dacă învingem, ne păstrăm locul 2 în grupă și promovăm în TF. Avem mare încredere că așa se va întâmpla. Hai Bacăul!
Scroll to top