CSȘ 2 Baia Mare – CSM Bacău 42-28 (20-15) / CN Junioare 1, Turneu Final, et. 1

Am pierdut fără drept de apel pe teren, dar simțul umorului nu ni l-am pierdut. De aceea nu am considerat o tragedie rezultatul, ci vom vedea partea bună a acestei înfrângeri severe – faptul că trebuie să ne mobilizăm la maxim pentru a ieși în semifinale.
Ne înclinăm, de nevoie, în fața echipei din Baia Mare, o formație cu talie, gabarit și abilitate tehnică deosebită, și vom strânge rândurile pentru a obține maximum de puncte din partidele cu CSȘ Caracal (joi, 4 mai, ora 10) și ACS „Lucian Bute” Galați (vineri, 5 mai, ora 12). Hai Bacăul!
Credem că dacă nu am fi avut o a doua repriză foarte proastă, am fi pierdut la doar 10 goluri. E bine, totuși, că am marcat destul de multe goluri unei echipe atât de bune, prin următoarele jucătoare: Poiană-Țârdea 8, Todeilă 6, Dany Bârsan 3, Ungureanu 3, Daria Bîrsan 3, Hermeziu 2, Dinu 2, Măgirescu 1, Sofron, Grădinaru, Bordeianu, Iordănescu, Butacu, Solonțanu, Păduraru; antrenori – Adi Brezan, Raluca Agrigoroaie.
În cealaltă partidă a grupei, CSȘ Caracal – ACS „Lucian Bute” Galați 35-32. Reamintim, primele două clasate din grupă se califică în semifinalele competiției.
Scroll to top