CSM Vaslui – CSM Bacău 25-24 (14-15) / Liga Zimbrilor, et. 20

Am folosit în titlu acea expresie din limbajul de lemn al fotbalului care de multe ori ascundea un blat sau un non-combat suspect. Nu a fost cazul în acest derby moldav, în care chiar au câștigat, meritat, cei care și-au dorit victoria cu mai multă ardoare.
A fost un meci al apărărilor și portarilor, peste toți strălucind Petrila. Din nou, pentru că el a apărat foarte bine în toate meciurile contra CSM Bacău. CSmeii noștri au avut un final foarte bun de primă repriză, pe care l-au terminat în avantaj minim, venind de la -3.
După pauză, oaspeții au fost egalați la 19, iar în min. 47 vasluienii se duseseră din nou la 3 goluri avantaj (23-20). S-a ratat mult de o parte și de alta în ultima treime a partidei. La 24-23, Acatrinei a pătruns pe centru și a marcat golul izbăvitor pentru formația sa, iar în cele 15 secunde rămase CSM Bacău a izbutit golul său 24, prin Ganchev. Păcat! Dacă transformam măcar câteva dintre marile ocazii de gol pe care le-am avut, puteam câștiga. Altminteri, defensiva noastră și-a făcut destul de bine datoria.
Rămânem pe locul 8 în clasament, datorită înfrângerii Buzăului la Baia Mare. Etapa viitoare, pe 12 martie, avem un meci foarte greu acasă, cu CSM Constanța. Timp să ne pregătim avem și nu se merită să fim defetiști. Hai Bacăul!
Scroll to top