CSM Vaslui – CSM Bacău 0-1 (0-1) / Liga 3, Seria 1, et. V

Formația noastră și-a confirmat revenirea la forma care i-a adus un nume bun, la nivel de L3! Prin această victorie pe terenul unei formații ambițioase ce-i era egală înainte de disputarea etapei, CSM Bacău și-a păstrat locul 3 și a egalat-o la puncte pe Bucovina Rădăuți.
Trupa lui Cristi Popovici a controlat partida cu maturitate, făcând ca golul lui Gherasim din min. 15 să fie decisiv. Din nou, la fel ca în 2023, antrenorul a reinventat rapid echipa, după un start ratat. Desigur, a beneficiat și de jucători de bună calitate, sub toate aspectele. Felicitări!
Cum spuneam, CSM Bacău a egalat-o la puncte pe Bucovina Rădăuți, care a remizat acasă cu liderul Foresta Suceava, scor 1-1. Dar, în contextul abandonului preconizat al Viitorului Darabani (care nu s-a prezentat la meciul cu FC Bacău), acel 10-1 administrat de Bucovina botoșănenilor va fi anulat, împreună cu cele 3 puncte cuvenite pentru victorie.
Va fi anulat și egalul nostru cu Darabaniul, 2-2-ul din prima etapă. Asta înseamnă ca vom avea 2 puncte peste Rădăuți, dar și un golaveraj superior, de +5, față de +1. Cu un punct mai puțin, vom fi egalați de Miroslava, care are o diferență de golaveraj de +5, dar mai multe goluri înscrise (11, față de 9).
Așadar, vom fi tot pe locul 3, dar cu un joc mai puțin disputat! Va rezulta un duel pasionant cu Știința Miroslava, care etapa viitoare va juca pe terenul liderului Foresta Suceava.
Noi avem meci acasă cu penultima clasată (2 puncte în 5 etape), Șomuz Fălticeni.
Iar în etapa a șaptea va urma derby-ul Miroslava – CSM Bacău! Anul trecut, am câștigat, producând surpriza. Anul acesta, pornim de la un alt statut, iar asta complică pronosticurile. Vom vedea atunci. Hai Bacăul!
Scroll to top