CSM Știința Bacău – U NTT Data Cluj 3:0 (19, 25, 17) / Volei (f), Play-out Div. A1, et. 2

Meciul a avut o desfășurare neașteptată, dacă luăm ca reper partida din ziua anterioară, câștigată de CSM Știința cu 3:1. Atunci, oaspetele au avut un debut foarte bun, câștigînd primul set. De data aceasta, băcăuancele au pornit ca din pușcă și au acumulat destul de repede un avantaj consistent, de zece puncte (16:6), care s-a dovedit decisiv.
Chiar dacă Clujul a recuperat mult (21:17), avântul fusese luat și CSmeoaicele au făcut 1:0 la seturi. Dar, așa cum se întâmplă deseori în sporturile cu fileu, setul secund a arătat cu totul altfel și i-a pus pe gânduri pe calzii suporteri ai formației noastre.
Clujul a trecut la timonă și, în câteva rânduri, s-a distanțat la șapte puncte, ultima dată la 17:10. Însă gazdele au renăscut neașteptat de mult din încurajările publicului, egalând la 22 și prelunînd inițiativa, ratând două mingi de set, înainte de a-și adjudeca și actul secund. Setul al treilea a fost dominat de CSM Știința, de la un capăt la altul, amintindu-ne mult de primul.
Trăgând linie, CSM Știința Bacău a fost clar superioară Universității și mai are nevoie de doar o victorie în trei meciuri, pentru a scăpa de retrogradare. Echipa a căpătat cheag, impresia asta dând-o în primul rând nu jucătoarele care au realizat cele mai multe puncte și care s-au afirmat și în alte partide (Adina Stanciu, Anamaria Berdilă, Ștefania Cheluță, Bianca Grama, Carmina Bordea), ci ridicătoarea Natalia Preda!
Echipa noastră arată bine înainte de meciurile programate la Cluj și avem îndreptățite speranțe că nu va fi nevoie de o a cincea partidă, decisivă, la Bacău. Mai mult, simțindu-și progresul, fetele noastre vizează la locul 9, după meciurile de clasament cu U Craiova. De ce nu?
Hai Bacăul!
Scroll to top