CSM Știința Bacău – U Cluj 3:1 (-23, 22, 20, 16) / Volei (f), Div. A1, play-out et. 1

Cu această victorie, echipa noastră a făcut un pas important spre salvarea de la retrogradare. Sigur, ar mai putea fi patru meciuri de disputat, însă inițiativa ne aparține, iar presiunea pe echipa clujeană a sporit considerabil.
Dar nu a fost un meci ușor și nici partidele următoare nu se anunță altfel decât prima. Dupa un început bun al fetelor noastre (4:2), Clujul a preluat controlul jocului și părea că se îndreaptă către un prim set câștigat ușor. Băcăuancele păreau cam prea tare apăsate de miza partidei și au greșit de multe ori.
Dar au izbutit să recupereze trei puncte și gata-gata să trimită setul în prelungiri. Dar… a urmat un serviciu afară, iar clujencele aveau 1:0. Tot oaspetele au început mai bine setul secund, în care au condus până la 13. Din acel moment, CSM Știința Bacău a preluat inițiativa din ce în ce mai hotărât.
Pe măsură ce meciul avansa, gazdele câștigau în precizie, iar clujencele pierdeau din combativitate, cu resemnare. Finalul de meci a găsit o echipă băcăuană destul de aproape în exprimare de cea care a impresionat plăcut lumea voleiului la finalul sezonului regulat din A1.
Felicitări, fetelor!
Mulțumim publicului pentru susținere!
Duminică 9 aprilie, de la ora 16.00, meciul al doilea! Să câștigăm împreună! Hai Bacăul!
Scroll to top