CSM Știința Bacău – SCM U Craiova 3:0 (18, 15, 19) / Volei (f), Div. A1, et. 14

Într-o atmosferă incendiară🔥, echipa noastră a împlinit așteptările cele mai optimiste, dominând partida de la un capăt la altul. Fetele noastre au servit mai bine ca niciodată, le-au pus mari probleme la construcție craiovencelor și au atacat cu mult curaj și inspirație. Sincer, ne-am temut de această partidă, când am văzut formația craioveană la încălzire – jucătoare înalte, puternice, iar multe dintre ele au experiență la nivelul primei ligi, ori chiar în cupele europene.
Tocmai de aceea, victoria CSM Bacău este și mai tonifiantă 👍👍pentru suporterii 💝săi. „Nu voi da nume, victoria este a echipei, care s-a dăruit și a avut atitudine.
Și este și a publicului băcăuan, care a fost al șaptelea nostru jucător. Mergem la Cluj să facem din nou un meci bun și să evităm retrogradarea. Privind în urmă, iată că îmi pare rău de un punct pe care îl puteam câștiga cu CSM București și altul cu Voluntariul, care poate că ne-ar fi situat astăzi pe locul 9”, a declarat după meci antrenorul băcăuancelor, Daniel Banu.
Concret, de ce a fost atât de importantă victoria de azi? Pentru că ne-a dus la 7 puncte în clasament și tot atâtea peste contracandidata noastră la retrogradare, U Cluj.
Avem meci la Cluj săptămîna viitoare și orice punct cucerit acolo ne-ar putea apropia și mai mult de obiectivul pe care îl avem anul acesta – salvarea de la retrogradare. Și avem încredere că Clujul va avea viață grea în acest derby al subsolului. Hai Bacăul
Scroll to top