CSM Știința Bacău – Dinamo București 1:3 (-17, 23, -22, -16) / Volei (f), Div. A1, et. 22 (ultima a sezonului regulat)

Așa cum ne-am dorit, băcăuancele au făcut un joc bun, cu mult peste ceea ce au arătat în partida-tur de la București. Practic, CSM Știința a jucat de la egal la egal cu Dinamo (locul 4, în luptă pentru locul 3 al Div. A1) în trei dintre cele patru seturi ale partidei.
Chiar și în primul set, a existat un echilibru până spre 15, după care oasptele s-au desprins. Echilibru pregnant și în setul secund, în care Dinamo a salvat, la 24:22 o primă minge de set a gazdelor, dar nu a reușit să trimită setul în prelungiri.
Speranțe mari am avut și în setul al treilea, când am condus la un moment dat cu 19:17 și am trecut la câțiva milimetri de punctul 20. N-a fost să fie, iar Dinamo a răsturnat situația. Abia în setul al patrulea, scorul a reflectat diferența din clasament, cu precizarea că CSM Știința a anulat patru mingi de meci.
Dar, pe ansamblu, fetele noastre au menținut echilibrul, printr-o mobilizare exemplară, prin care au compensat minusul de talie și de valoare individuală. Iar pentru asta, jucătoarele și antrenorul Daniel Banu, împreună cu staful său, merită toate aprecierile. Mulțumim publicului pentru susținere!
Vom juca în turneul 9-11, cu U Cluj, pentru menținerea în Divizia A1. Acest ultim meci, precum și victoriile directe contra clujencelor ne fac să avem moralul ridicat.
Vom disputa trei meciuri acasă și două în deplasare. Cine ajunge primul la trei victorii, se salvează de la retrogradare! Primele partide se vor desfășura la Sala Sporturilor ”Narcisa Lecușanu”, pe 8 și 9 aprilie.
Hai Bacăul!
Scroll to top