CSM Sighișoara – CSM Bacău 31-29 (16-15) / Liga Zimbrilor, et. V

Din păcate, am devenit prima formație învinsă de nou-promovata CSM Sighișoara în primul eșalon. Ne-am temut de acest meci si de foamea de puncte și de afirmare a gazdelor.
Iar începutul de meci a fost unul prost pentru CSM Bacău, care s-a văzut condusă chiar și la 7 goluri diferență (10-3, min. 12), moment care a însemnat trezirea noastră. Cu cinci goluri consecutive, CSmeii băcăuani au echilibrat partida, iar în ultima secundă a primei reprize s-au apropiat la un singur gol. Imediat după pauză, oaspeții au egalat la 16, pentru prima dată în meci. Iar apoi au muncit cu tenacitate pentru a trece în avantaj, reușind asta la 23-24 și, imediat, 23-25, în min. 46.
Dar echipa noastră nu a reușit să mențină acest trend. În min. 55, gazdele au revenit la conducere (28-27), iar tensionatul final al partidei a fost întrerupt de două timeout-uri băcăuane și unul al gazdelor. Două greșeli în ofensivă ne-au aruncat în criză de timp, pecetluindu-ne înfrângerea. Asta e!
Marcatorii CSM Bacău: G. Bujor 9, Dospinescu 5, Ganchev 4, Esteki 3, Ushal 2, Serhel 2, M. Bujor 1, Brăescu 1, Costea 1, Belchite 1; antrenor – Leonard Bibirig, Rudi Stănescu ( antr cu portarii) și Ionuț Rotaru ( antr secund).
În clasament, am căzut un loc, de pe 5 pe locul 6, pe care îl împărțim cu CSM Focșani, având același număr de puncte și aceeași diferență de golaveraj. Următorul nostru meci va fi pe propriul teren, pe 1 octombrie, ora 17.30, contra Potaissei Turda, care în etapa a 5a a remizat pe propriul teren, 35-35, cu CSM Focșani.
Hai, Băcăul!
Scroll to top