CSM Făgăraș – CSM Bacău 25-27 (11-18)

CSM Bacău a spart valul de nouă înfrângeri cu o victorie frumoasă la Făgăraș, unde condus de la un capăt la altul al partidei. Gazdele au început să ne piardă din vizor la 7-10, în min. 18, iar până la finalul reprizei a fost un iureș băcăuan.

Dar, după o jumătate de repriză în care CSmeii noștri s-au ținut la o diferență de 5-6 goluri, CSM Făgăraș a început să recupereze. Am avut un nou final cu emoții, dramatic, deoarece diferența s-a strâns la un gol (23-24 și 24-25. 25-26), dar ultimul gol ne-a aparținut, Crnoglavac marcând în ultima secundă.

Multe ratări de o parte și de alta în ultimele două minute, însă, până la urmă, soarta a decis just. Marcatori pentru CSM Bacău: Crnoglavac 9, Drăgan 5, Tărâță 5, Huta 2, Gal 2, Sadovyi 1, Bologa 1, Păunică 1, Serhel 1; antrenori: Adi Petrea și Alexandru Acsinte.


Avem, duminică, 8 martie, un meci dificil acasă, cu CSM Focșani, o echipă care luptă din greu pentru a promova în play-off.

Pe de altă parte, ne dorim Focșaniul drept colegă de play-out, admițând că pentru noi este mult prea târziu să mai avem pretenții pentru primele 8.

Dar Vasluiul și Făgărașul au ajuns în raza noastră de atingere, iar asta este foarte important. Putem să facem un salt în sus, chiar de etapa viitoare? Cu siguranță! Hai Bacăul!

Scroll to top