CSM Făgăraș – CSM Bacău 23-24 (11-9) / Handbal (f), Div. A, et. 10

Conform așteptărilor, meciul de la Făgăraș nu a fost unul ușor pentru tânăra noastră echipă. Dar, fiind concentrate și jucând mult cu sufletul, Csmeoaicele au reușit o repriză secundă foarte bună și s-au impus într-un final pe muchie de cuțit.
Trebuie spus că meciul a avut numeroase răsturnări de scor, inclusiv în repriza întâi, dar la un moment dat gazdele se desprinseseră la patru goluri diferență și se părea că vor scăpa în câștigătoare.
N-a fost deloc așa, astfel că de la 14-10 în min. 34, scorul a basculat la 15-17 în min. 44, iar apoi inițiativa a fost preluată pe rând de cele două formații. Bacăul conducea cu 20-18 în min. 47, iar Făgărașul cu 22-21 în min. 57 și cu 23-22 în min. 59! Am obținut victoria cu două goluri în ultimul minut, fără să primim vreunul. Bravo, fetelor!
Marcatoare
– CSM Făgăraș: Enescu 7, Opriș 5, Judele 5, Colț 3, Hageanu 2, Prună 1; antrenori – Dumitru Opriș și Cristina Popa;
– CSM Bacău: Daria Bârsan 5, Dany Bârsan 4, Butnariu 3, Poiană-Țârdea 3, Hermeziu 2, Carp 2, Motriuc 2, Agrigoroaie 2, Todeilă 1; antrenor – Adi Brezan.
Profitând de înfrângerile suferite de HCF Piatra Neamț și CSM Roman (echipe cu care eram la egalitate de puncte), am urcat pe locul 4 în clasament, la o victorie de ocupanta locului 3, CSM Iași. Etapa viitoare, joi, 26 ianuarie, de la ora 14, vom disputa acasă meciul din etapa a 11a, contra HC Harghita. Urmăritoarele noastre din Roman și Piatra-Neamț au meciuri foarte grele acasă, cu Corona Brașov și, respectiv, CNE Sf. Gheorghe, dar Iașiul va fi favorită, tot acasă, contra lui CSM Galați II.
Așadar, este o etapă în care doar ne putem consolida locul 4. Hai Bacăul!
Scroll to top