CSM Constanța – CSM Bacău 37-29 (19-15) / Liga Zimbrilor, et. 8

Echipa noastră a avut la Constanța o prestație foarte bună, timp de aproape o repriză. Am fost multe minute la conducere, iar în min. 24 eram la egalitate cu formația gazdă (14-14). Din păcate, ratările noastre (sau, dacă vreți, paradele portarilor Rusu și Vasile) au potențat dezinvoltura atacanților constănțeni, care au reușit o desprindere la patru goluri până la pauză.
Iar începutul reprizei secunde a fostul unul nefast pentru CSM Bacău, ratările noastre continuând timp de șapte minute, în contrast cu verva și eficiența gazdelor. S-a ajuns chiar și la nouă goluri diferență, dar în general avantajul constănțenilor s-a încadrat între cinci și opt goluri.
Ceea ce se contura la început ca o surpriză s-a transformat într-o scontată victorie fără probleme a Constanței. Mai bună și mai vivace decât niciodată, prestația lui Ganchev – acesta fiind câștigul formației noastre din acest meci.
– CSM Bacău: G. Bujor 7, Ganchev 6, Esteki 4, Ushal 3, Dospinescu 3, Serhel 3, Stănescu 1, Costea 1, Freiwald 1; antrenor – Sandu Iacob.
Etapa viitoare, pe 29 octombrie – meci acasă cu Suceava. Un prilej bun s-o depășim în clasament pe formația care ne-a făcut să suferim tare mult în returul campionatului trecut. Hai Bacăul!
Scroll to top