CSM Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Bacău 3-2 (1-2) / Liga 3, Seria 1, play-off et. 2

Echipa lui Cristi Popovici a avut o primă repriză bună, în care a fost peste adversara sa. După ce Strat a trimis o rachetă în bara laterală nemțeană din colțul lung, în min. 7, gazdele au fost totuși cele care au deschis scorul, în min. 11, prin Ciobanu, gol cu capul dintr-o recentrare la o fază fixă.
Dar bucuria nemțenilor a ținut doar zece minute, deoarece Aeroaiei a egalat în urma unui corner – gol cu capul, iar după alte trei minute Corban – tot cu capul, a fructificat o centrare a lui Sahru și a adus CSM Bacău în avantaj. Jocul a căpătat însă o altă față după pauză, cu Ceahlăul mult mai prezentă în jumătatea băcăuană. Iar egalarea a survenit după 14 minute, prin golul lui Neicuțescu, care a păcălit cam simplu apărarea noastră.
Anton avea să aducă echipa lui Pustai în avantaj, cu un șut superb, în min. 67. Iar după aceea, anesteziați parcă de ajungerea în dezavantaj, fundații oaspeților au comis două greșeli groaznice, din fericire netransformate în 4-2. Jocul s-a echilibrat până la finalul meciului, însă CSM Bacău s-a precipitat prea tare în ofensivă, cu o construcție insuficientă și cu șuturi nepregătite spre poarta nemțeană.
Cu toate acestea, Corban putea obține egalarea în min. 87, dar șutul său a fost scos miraculos de portarul gazdelor, cu un reflex ca la handbal.
Acest rezultat, coroborat cu Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți 1-0, face lupta pentru locul secund să devină foarte echilibrată. Suceava este pe primul loc, cu 46 puncte, pe 2 a urcat Ceahlăul, cu 37 puncte, tot atâtea cât are Bucovina Rădăuți, dar cu un golaveraj mai bun. CSM Bacău a trecut de pe 3 pe 4, la doar un punct în spatele locurilor 2 și 3.
Etapa viitoare, vineri 14 aprilie, de la ora 17, se vor disputa partidele C SM Bacău – Foresta Suceava și Bucovina – Ceahlăul. Nu este ușor pentru nimeni și orice se poate întâmpla.
Noi credem în cea mai avantajoasă variantă pentru CSmeii noștri – adică un X la Rădăuți și un 1 pe „Letea”, în fața multor spectatori, care să aducă CSM Bacău pe locul secund. Hai Bacăul!
Scroll to top