CSM București – CSM Știința Bacău 3:2 (-24, 21, 20, -23, 11) / Volei (f), Div. A1, et. 16

Ceea ce s-a văzut din meciurile precedente s-a confirmat la București. CSM Știința Bacău a crescut de la meci la meci, iar trendul său favorabil se menține! Am început cu cîte un set câștigat cu Argeșul, acasă, apoi în deplasare, am câștigat seturi contra unor formații mai bune, dar niciodată două.
Etapa trecută am jucat în trei seturi (din patru) de la egal la egal cu redutabila CSO Voluntari. Acum, câștigăm două seturi la București și aducem acasă primul punct din deplasare! Bravo, fetelor👏👏
CSM Știința a jucat ca o echipă de mijlocul clasamentului, voleibalistele noastre dublându-se foarte bine și atacând cu mult curaj, inclusiv din linia a doua, având sufiecientă energie fizică și nervoasă pentru a câștiga puncte îndelung disputate. Meciul a fost neașteptat de echilibrat (mai ales pentru bucureștence) în toate cele cinci acte.
Gazdele s-au considerat foarte fericite atunci când s-au impus în setul decisiv. Ultimele puncte le-au obținut cu mare greutate și nu a lipsit mult ca oaspetele să câștige partida.
Felicitări întregii noastre echipe, deopotrivă jucătoarelor și băncii tehnice conduse de antrenorul Daniel Banu🤝🤝
Punctul cucerit în Capitală este foarte prețios pentru CSM Știința, în strădania sa de a evita retrogradarea. Și este dătător de speranțe pentru alte partide de campionat. Hai Bacăul❗️❗️❗️
Scroll to top