CSM București – CSM Bacău 37-32 (20-16) / meci pentru locul 3 al Memorialului „Constantin Căpățână” – Buzău

Timp de 20 de minute, echilibrul s-a menținut pe tabela de scor a Sălii „N. Iamandi” din Buzău. Dar defensiva noastră, lipsită de aportul lui Ushal (absent de la Buzău din motive medicale) nu a putut ține pasul cu atacanții foarte puternici ai echipei din Capitală.
Iar CSM București s-a desprins continuu, diferența maximă ajungând la 9 goluri, cam cu un sfert de oră înainte de finalul partidei.
A fost momentul în care CSM Bacău s-a mobilizat, fața jocului s-a schimbat, iar proporțiile scorului s-au micșorat, în ciuda măsurilor luate de antrenorul bucureștenilor, Eliodor Voica – în primul rând marcajul atent la Virbauskas. Iar asta arată că CSM Bacău este capabilă de mult mai mult decât o înfrângere la un scor acceptabil.
Rămânem cu experiența foarte bună a unui turneu puternic, câștigat de gazdele de la HC Buzău – 31-30 în finala cu CSM Focșani.
Urmează campionatul. Avem, pe 27, meci la Suceava, CSU fiind angrenată în această perioadă în TF al Supercupei României, alături de Dinamo, CSM Constanța și Minaur Baia Mare.
Adversare mai puternice din România nu ar fi putut avea. Așa că vom juca la Suceava contra unei formații bine conectate la dificultatea campionatului. Dar nici noi nu ne-am antrenat degeaba! Hai Bacăul!
Scroll to top