CSM București – CSM Bacău 31-27 (17-11) / Liga Zimbrilor, et. 9

Echipa noastră a jucat bine preț de 15 minute în prima repriză și zece minute în a doua. Au fost perioadele în care ne-am salvat de o înfrângere la scor. CSM Bacău a fost la conducere în primul sfert de ora al meciului, având 9-7. De-aici, filmul s-a rupt.
Cu șase goluri consecutive în cinci minute, CSM București a răsturnat la 13-9. Mai mult, după încă un gol băcăuan a urmat o serie de patru bucureșteană, pentru o diferență maximă de șapte goluri, care a mai fost înregistrată de câteva ori până la finalul partidei.
Părea că din acel minut 15 formația din Capitală urma să se îndrepte spre o victorie detașată, fără pic de emoții. Dar de la 23-16 în min. 40, a urmat un reviriment băcăuan: în opt minute, oaspeții au recuperat până la doar un gol diferență, 24-23 și ne gândeam la o repriză secundă în oglindă față de prima.
Dar CSM București a reușit să stopeze seria noastră bună și să se detașeze din nou, mulțumită în primul rând extremelor Nica și Ioannou, care au mărit din nou diferența pe tabela de scor. Asta pe fondul ratărilor și inexactităților noastre în atac. Gazdele s-au detașat la 29-23 în min. 55, iar meciul era jucat.
Totuși, CSM Bacău a reușit să reducă din acest handicap, în puținele minute rămase. Și am consemnat și primul gol al polonezului Rogulski pentru CSM Bacău. Să fie cu noroc!
Marcatorii CSM Bacău: Ushal 5, Esteki 5, M. Bujor 3, G. Bujor 3, Serhel 3, Dospinescu 2, Stănescu 2, Rogulski 1, Costea 1, Belchite 1, Ganchev 1; antrenor – Leonard Bibirig.
Etapa viitoare, pe 12 noiembrie, avem meci acasă cu Minaur Baia Mare, echipă care împarte cu CSM București locurile 3 și 4 ale clasamentului. Noi am rămas pe 9.
Partea bună este că avem timp suficient să pregătim bine această partidă extrem de dificilă.
Hai Bacăul!
Scroll to top