CSM Bacău 2 – 2 LPS Buzău

Duminică 11 Noiembrie s-a disputat etapa a 7-a din Campionatul Național U19. Pe stadionul Constantin Anghelache din Bacău, începând cu ora 12:00 a avut loc partida dintre CSM Bacău și LPS Buzău.

Meciul a început cu un pressing avansat al celor de la CSM Bacău care au ratat două marii ocazii în minuțele 2 și 5. Oaspeții s-au așezat mai bine în teren iar 2 erori făcute de gazde au contat foarte mult în ecuația primei reprize, scorul devenind 0-2.

După pauză CSM Bacău a dat semne de revenire și punând presiune pe adversari a egalat, scorul devenind 2-2. Atacurile gazdelor au continuat iar cele 3 puncte puteau fi adjudecate dacă arbitrii ar fi acordat un penalty meritat de gazde în minutul 85. Marius Ardeleanu a ratat o mare ocazie de unu la unu cu portarul oaspeților în minutul 90 iar fluierul de final al arbitrului a încremenit tabela de scor la 2-2.

Antrenorul Codrin Mindirigiu : „Stând de vorbă după joc cu antrenorul oaspeților, mi-a spus că astăzi echipa lui a “ luat “ un punct nemeritat ! ….. Una peste alta sunt mulțumit de joc , de modul în care băieții au tratat această partidă , cu atitudine , ambiție și dorința de a câștiga !”

Primul 11 a fost alcătuit din : 1 Nica Denis 2. Fodor Codrin 3. Bratu Florin 4. Dorneanu Ștefan 5. Popa Luca 6. Mocanu Alin 7. Hilitanu Leonard 8. Mindirigiu Cristian 9. Ardeleanu Marius 10. Gava Octavian 11. Rusu Alexandru. Au mai evoluat Anghelache și Panaite  !

Pentru CSM Bacău au marcat Gava Octavian și Ardeleanu Marius.

 

Scroll to top