CSM Bacău – Viitorul Dărăbani 1-0 (1-0) (Vlad Mocanu, min 41) / Liga 3, etapa 2

CSmeii noștri au dominat net, din punct de vedere teritorial, prima repriză, iar golul lui Vlad Mocanu a venit conform cursului jocului, la o fază de atac prelungit, jucătorul nostru împingând în poarta goală, din apropiere, o minge respinsă de portar și care apoi se strecurase prin careu fără a fi interceptată de vreun alt apărător botoșănean.
Până atunci, CSM Bacău mai avusese câteva șuturi periculoase, dar și o pătrundere excelentă a lui Antal, care nu a reușit să marcheze din situație unu la unu cu portarul advers.
În repriza a doua, desfășurată pe ploaie, oaspeții au fost cei care au avut mai mult posesia balonului. Dar scorul putea fi 2-0 în min. 77, atunci când Corban a pătruns frumos pe dreapta, și singur cu portarul celor din Dărăbani a șutat cu sete în bara din colțul scurt.
Ocazia era să se răzbune cu un minut înainte de final, când șutul de la distanță al lui Grumezescu a lovit transversala. Uf! Am scăpat!
Sunt foarte bune cele trei puncte pe care le-am obținut, în condițiile în care echipa noastră nu este omogenizată. Am avut însă o foarte bună așezare în teren și o mare dorință de a câștiga. Pe de altă parte, așa cum am anticipat, Viitorul Dărăbani a fost o nucă tare, în ciuda impresiei pe care o puteam avea după acel 1-4 pe propriul teren, din prima etapă.
Următorul meci acasă îl vom avea în etapa a 4-a, sâmbătă, 17 septembrie. Până atunci, ne așteaptă o partidă foarte grea în deplasare, la Șomuz Fălticeni. Să o considerăm încă de pe-acum o bună șansă de a ne căli.
Hai Bacăul
Scroll to top