CSM Bacau - Fotbal - Echipa

CSM Bacău, supriza din retur

Dacia Unirea Brăila – CSM Bacău 1-1 (0-0)

Pregătirea de iarnă bună și transferurile reușite din timpul pauzei (portarul Robert Dogaru – 21 ani, de la Cernavodă, Pavel Ștefan – 22 ani, băcăuan și Bogdan Ungureanu – 34 ani, fost la SC Bacău) au făcut ca CSM Bacău să arate o nouă față în returul campionatului.
Vineri, CSmeii au remizat în deplasare cu una dintre fruntașele clasamentului, Dacia Brăila, după ce au condus-o cu 1-0, prin golul marcat de Preda, în min. 66. Gazdele au egalat 9 minute mai târziu.

Antrenorii Giani Florian și Gh. Penoff au folosit următoarea garnitură: Dogaru – Prențu, Adăscăliței, Vl. Mocanu, Alin Mocanu (min. 48 Manta), Preda, Strat, Nicodim (min. 76 Ciobanu), Luca Popa (min. 81 Istrate), Antal, B. Ungureanu.

În precedentele etape din retur, CSM Bacău a remizat în deplasare cu CSM Focșani (locul 3), scor 1-1, a câstigat acasă cu 3-0 împotriva CS Făurei (echipă antrenată de fostul internațional Bănel Nicoliță) și a remizat, tot acasă, cu ocupanta locului secund, Sporting Liești.

Am avut meciuri grele și ne așteaptă cel mai greu, cel cu Oțelul Galați, liderul clasamentului. Dar suntem pe drumul cel bun. Avem jucători de caracter, care se pregătesc cu seriozitate, chiar și în aceste condiții foarte grele. Noi, jucători și antrenori, ne facem datoria cât de bine putem.

antrenorul principal al CSM Bacău, Giani Florian
Scroll to top