CSM Bacău – Știința Miroslava 1-1 (1-1) / Liga 3, Seria 1, et. 13

Gazdele au început meciul în trombă, având o bară în minutul 3, când Corban a reluat în transversală o centrare de pe partea dreaptă. Câteva minute mai târziu, ”racheta” lui Strat este scoasă de portarul oaspeților printr-un plonjon lateral spectaculos.
Toate acestea, laolaltă cu atacurile ce se succedau pe stânga, unde Corban crea panică, au prevestit deschiderea scorului. Corban a fost fost oprit prin fault, la o pătrundere, iar Antal a transformat, cu ceva emoții, penalty-ul just acordat.
Miroslava a făcut imediat pasul în față, chiar și cu riscul măririi diferenței, deoarece CSM Bacău a mai avut situații favorabile. Oaspeții nu au avut ocazii de gol până în min. 26, când a obținut un penalty, la o imprudentă deposedare prin alunecare, iar Tchassem a transformat pentru 1-1.
Până la pauză, jocul a fost echilibrat, cu CSM Bacău mai periculoasă în preajma portții adverse. Corban a mai reclamat un penaty, la o fază în care a fost călcat de un fundaș ieșean.
După pauză, Miroslava a avut o posesie mai bună, a presat, dar fără a-și crea ocazii mari. Două-trei tăioase contraatacuri băcăuane s-au încheiat cu șuturi pripite, astfel că scorul a rămas cel de la pauză.
Lupta a fost încrâncenată, iar la un moment dat ambulanța a intrat pe teren, pentru a-l prelua pe unul dintre stranierii Științei, care suferise o comoție puternică.
Până la urmă, a rezultat o remiză echitabilă, considerând că mai numeroasele ocazii de gol ale Bacăului au fost compensate de dominarea teritorială a oaspeților.
Grație celorlalte rezultate din cadrul etapei – Darabani – Foresta 0-1, Fălticeni – Ceahlăul 1-1. Botoșani – Rădăuți 2-2, Miercurea Ciuc – Brodoc 0-2 -, ierarhia a rămas neschimbată.
Singura diferență notabilă este că avansul primei clasate (Foresta Suceava) față de echipa de pe locul secund (CSM Bacău) a crescut la 9 puncte.
Etapa viitoare vom juca la Piatra Neamț, contra unei formații aflate în puternică revenire. Dar nu avem mai multe motive să ne temem de Ceahlăul, pe câte ar avea formația nemțeană de a se teme de noi.
Rămânem încrezători. Hai Bacăul❗️
Scroll to top