CSM Bacău – Știința Miroslava 0-2 (0-0) / Liga 3, et. 18

Oaspeții au câștigat pe merit, grație unei energii superioare și a pragmatismului din atac.
Dar acestei afirmații ar trebui să-i atașăm niște asteriscuri, pe care le explicăm astfel: în primul rând, golurile primite, în minutele 47 și 90+3 au fost urmări ale unor greșeli deloc caracteristice apărării noastre.
Puteau, la fel de bine, să nu se producă. În al doilea rând, a mai fost și o perioadă de dominare a CSM Bacău, cu o serie nesfârșită de cornere și câteva șuturi de aproape blocate de apărarea Miroslavei, în ultimă instanță, plus un șut foarte periculos al lui Strat, puțin pe lângă vinclu. Și au mai fost tăvălelile nesfârșite ale ieșenilor, la orice contract cu băcăuanii. E de mirare că n-a chemat nimeni dricul!
Am căzut pe locul 2, iar asta e trist. Firește, suntem în continuare în play-off, mai ales că etapa viitoare, când era programat derby-ul cu Foresta Suceava (echipă retrasă) vom avea liber și victorie cu 3-0. Iar ultima etapă vom juca pe terenul lanternei roșii, Rapid Brodoc.
Încă mai putem termina pe locul 1, deoarece Bucovina Rădăuți mai are o partidă dificilă – la CSM Vaslui, etapa viitoare. Să vedem ce va fi. Hai Bacăul!
Scroll to top