CSM Bacău – Știința Bacău 30-20 (17-9) / Handbal (f), Div. A, Seria B, etapa 4

Acest derby local nu a fost echilibrat⚖️. CSM Bacău s-a desprins din start și a menținut tot timpul o diferență lejeră. Ne așteptam la asta, date fiind condițiile modeste ☹️pe care le are acum fosta mare echipă a României.
Această victorie ușoară mai degrabă ne-a întristat😢. Și ne determină să o felicităm pe Știința, pentru că se încăpăținează să existe, iar prin asta un capitol frumos din istoria orașului nu poate să cadă în uitare. Știința poate pierde la scoruri mari, dar nu are de ce să se simtă umilită. Niciodată, ❤️dacă trăiește❗️
Pe de altă parte, succesul nostru este meritat 👏și ne oferă o poziție onorantă în clasament: locul 2, cu maximum de puncte, cu un golaveraj inferior Coronei Brașov, dar superior CNE Sf. Gheorghe.
Marcatoare
– CSM Bacău: Daria Bârsan 7, Poiană-Țârdea 7, Hermeziu 6, Dany Bârsan 4, Grădinaru 1, Carp 1, Butnariu 1, Solonțanu 1, Motriuc 1, Todeilă 1; antrenori – Adi Brezan și Costel Petrea.
– Știința Bacău: Bucă 8, Brașovianu 5, Rău 3, Pădurariu 3, Mata 1; antrenor – Geanina Uricaru.
Mai presus de marcatoarele noastre a fost din nou portărița Ana Maria Sofron, care a apărat o mulțime de aruncări, între care și patru 7 m.
Etapa viitoare, pe 14 octombrie, jucăm la Roman, echipă situată pe 5, cu două victorii și două înfrângeri. Desigur, vom încerca din răsputeri să ne menținem cât mai mult invincibilitatea.
Hai Bacăul‼️
Scroll to top