CSM Bacău – LPS Piatra Neamț 49-33 (24-18) / Handbal, CN Juniori 2, et. 12

Confruntată cu posibilitatea de a urca, în premieră, pe locul 4 în clasament, CSM Bacău s-a mobilizat exemplar și a obținut o victorie cât se poate de clară. Eroul meciului a fost, fără îndoială, Nicolas Butnaru, cu 19 (!!) goluri marcate. Dar toată echipa noastră merită felicitată.
La fel ca în partida anterioară, cu Fortuna Chișinău, CSmeii au menținut un tempo ridicat de joc, timp de 60 de minute, iar nemțenii au cedat pasul de la bun început. Se certifică progresul celor mai mulți jucători ai echipei noastre și ajungerea la o foarte bună coeziune în cadrul echipei. BRAVO!
Marcatori
– CSM Bacău: Butnaru 19, Todea 11, Lazăr 5, Dinu 5, Mihalcea 4, Buricatu 4, Șerban 1, Curelaru, Bârsan, Petrea, Paladie, Gherasim, Susnea, Nicu, Nănescu; antrenor – Adi Brezan.
– LPS Piatra Neamț: Moldovan 10, Gherghina 7, Caba 6, Solomia 4, Mocanu 4, Lazăr 2; antrenori – Stelian Bursuc, Rita Bursuc.
Am ajuns-o pe învinsa noastră, dar și pe CSȘ Bacău, depășindu-le pe ambele la golaveraj. Asta în condițiile în care mai sunt două etape, în care le vom întălni pe extremele clasamentului, după cum urmează: pe ultima clasată, LPS Iași, în deplasare (vineri, 24 februarie); pe lider, CSU Suceava (victorii pe linie), acasă, pe 2 martie.
LPS Piatra Neamț are în continuare un program mai greu (meciuri cu ocupantele locurilor 2 și 3), în schimb CSȘ Bacău are, la fel ca noi, un meci greu și unul mai ușor.
Avem încredere că vom păstra acest loc 4, pe care nu l-am anticipat la începutul campionatului. Hai Bacăul!
Scroll to top