CSM Bacău – LPS Iași 47-21 (18-9) / CN Juniori 2, Seria A, et. 6

Diferența de scor ne scutește de o analiză amănunțită. Vrem doar să spunem că CSmeii s-au dezlănțuit cu adevărat în repriza secundă, când au ieșit foarte montați de la vestiare. Și, cum se întâmplă în astfel de situații, celor care sunt pe val le reușește totul, iar celor care încasează nu le iese nimic.
A fost, așa cum ne-am așteptat, un meci agreabil, cu o echipă băcăuană în care tot mai mulți jucători capătă personalitate în joc.
Marcatori
– CSM Bacău: Butnaru 12, Gherasim 6, Dinu 5, Nicu 5, Mihalcea 4, Lazăr 4, Buricatu 4, Petrea 1, Popa, Ursulescu, Bârsan, Paladie, Todea, Susnea, Nănescu; antrenor – Adi Brezan;
– Burgheaua 10, M. Gangal 5, V. Gangal 2, Angheluță 2, Manolache 1, Timofti 1; antrenor – Ciprian Agavriloaie.
Avem 3 victorii și trei înfrângeri, ocupăm locul 5, la egalitate de puncte cu formația de pe 3, CSȘ Bacău.
Vom încheia turul de campionat, duminică 27 nov., pe terenul lui CSU Suceava, echipă cu victorii pe linie. E bine, deoarece meciurile care vor urma în retur ni se vor părea mai ușoare.
Hai Bacăul!
P.S. Colegele juniorilor 2, fetele de la J1 antrenate de Costel Petrea, au rămas lidere, cu 6 victorii din 6 meciuri, după ce au căștigat cu 39-28 (19-10) la Iași.
Ele mai au de disputat un singur meci în 2002, pe 8 decembrie, la Piatra Neamț (ultima clasată în serie, cu înfrângeri pe linie), și vor încheia anul pe prima poziție. Felicitări!
Scroll to top