CSM Bacău – LPS Brăila 52-23 (27-12) / CN Juniori 2, Grupa Speranțe 1, et. 2

Organizarea de acum a campionatului este foarte bună, deoarece le dă meciuri în plus unor juniori care au nevoie de multe minute pentru a crește în valoare. E ceva care se potrivește foarte bine lui CSM Bacău, o echipă crudă la începutul sezonului, dar care a crescut mult pe parcurs. S-ar putea spune că LPS Brăila a fost o adversară mult prea modestă. Însă este imposibil să nu remarcăm că CSM Bacău „știe jocul”. Ne referim la așezarea în apărare, la automatismele de contraatac și faza a doua, la știința de a ataca pozițional, la repunerea rapidă a mingii după primirea unui gol, pentru a-i surprinde pe adversari. Și câte altele! Antrenorul Adi Brezan a făcut o treabă bună, iar elevii săi simt asta și capătă de la meci la meci o mai mare poftă de victorie și strălucire. Cu toții au crescut mult în valoare!
Referindu-ne strict la meciul cu Brăila, trebuie spus că după doar cinci minute (la 8-2) antrenorul oaspeților a cerut time-out, pentru a mai stăvili șuvoiul de goluri ce-i inunda poarta. Dar, după aceea, pentru că nu s-a schimbat mai nimic în aspectul jocului, tehnicianul brăilean s-a obișnuit cu situația. A mai cerut un timp de odihnă în repriza a doua, când gazdele începuseră să înscrie de două-trei ori pe minut. Evident, Adi Brezan nu a cerut niciun time-out, având grijă doar să își ruleze tot lotul.
Marcatori
– CSM Bacău: Butnaru 18, Todea 10, Lazăr 8, Mihalcea 6, Șerban 3, Paladie 2, Buricatu 2, Dinu 2, Petrea 1, Ursulescu, Bârsan, Gherasim, Șușnea, Nicu, Nănescu; antrenor – Adi Brezan;
– LPS Brăila: Cucerenco 7, Gheorghe 4, Mărășescu 3, Stroia 3, Nicolau 2, Vasile 2, Negoiță 1, Ștefan 1; antrenor – Gicu Miron.
În clasamentul seriei, ocupăm locul 2 și avem mari șanse de a păstra această poziție până la sfîrșit și să mai disputăm câteva meciuri în Turneul Final Speranțe. Și vorbim de meciuri foarte utile, contra unor echipe bune. Hai Bacăul!
Scroll to top