CSM Bacău – HCF Piatra Neamț 28-23 (16-15) / Handbal (f), Div. A, et. 6

Suprinzător, oarecum, începutul partidei a fost dominat de echipa eternului Valentin Dan, care s-a desprind la trei goluri diferență (4-1, 5-2, 6-3, 6-9 în min. 14), obligând formația băcăuană la un time-out, pentru a-și ajusta tactica.
După ce Nica și Roșca – cele mai penetrante jucătoare ale oaspetelor -, au fost blocate mai bine, CSM Bacău a recuperat handicapul și a trecut la conducere în min. 21, cu 12-11.
Până la pauză s-a menținut echilibrul, dar după pauză gazdele s-au desprins până la o diferență maximă de șase goluri – 28-22, min. 56. Asta chiar dacă repriza secundă a fost una cu multe ratări și goluri puține de ambele părți. Dar meciul, pe ansamblu, a plăcut. Felicitări echipei noastre, pentru că își menține tonusul, unitatea și dorința de a fi mai bună!
Marcatoare
– CSM Bacău: Todeilă 7, Dany Bârsan 5, Pădurariu 5, Poiană-Țârdea 5, Vlad 4, Agrigoroaei 1, Butnariu 1; antrenor – Adi Brezan;
– HCF Piatra Neamț: Nica 7, Lazăr 4, Roșca 4, Dumitriu 3, Murgoci 2, Mihăiasa 2, Ioniță 1; antrenor – Valentin Dan.
Etapa viitoare, peste o săptămână, avem meci foarte greu la ocupanta locului 2, CSM Iași. Returul va începe tocmai în ianuarie, iar până atunci fetele noastre vor mai avea doar un meci în Cupa României, cu puțin înainte de Crăciun.
Foarte puțin favorabil unui progres acest program al ligii secunde, mai ales pentru seria noastră, în care sunt puține echipe, doar 7! Meciuri puține și pauze lungi – atât în Divizia A, cât și în nou-înființata divizie de Tineret. Cui folosește?
Scroll to top