CSM Bacău – HC Harghita 34-27 (13-10) / Handbal (f), Div. A, et. 10

Venită la Bacău cu un efectiv redus, echipa vizitatoare a fost departe de a izbuti o supriză. Dar a avut o prestație demnă, surprinzătoare pe alocuri. Tânăra formație harghiteană a izbutit două răsturnări în repriza întâi, de la 2-0 la 2-4 și de la 8-6 la 7-9. Iar Szilvia Szabo a fost cea mai bună jucătoare de pe teren.
Dar, ca echipă, CSM Bacău nu a dezamăgit, fiind vioara întâi. Au fost numeroase faze în care fetele noastre au cooperat exemplar, înscriind goluri spectaculoase. La fel de mult ca reușitele, ne-au bucurat unele încercări de mare tehnicitate, în primul rând ale lui Dany Bârsan, dar și două „aeriene„ neizbutite, ale altor jucătoare. Nu-i nimic, este anul în care putem greși fără grijă, esențial fiind să încercăm cât mai mult.
O mențiune și pentru prestația din nou foarte bună a portăriței Ana Maria Sofron, dar și a colegei sale de poartă, Larisa Bordeianu. Larisa a jucat mai puțin, dar a apărat un 7 m (să ne amintim că a apărat două, în partida de Cupă cu prim-divizionara CSM Slatina!) și a avut și alte intervenții salvatoare în poartă, una dintre ele chiar înainte de finalul partidei.
A fost ca un bonus pentru aplauze din partea spectatorilor, pe lângă cele primite pentru împlinirea în aceeași zi a vârstei de 17 ani. La Mulți Ani!, Larisa, din partea întregului nostru club! Și ține-o tot așa!
Marcatoare
– CSM Bacău: Daria Bârsan 6, Poiană-Țârdea 6, Carp 5, Todeilă 4, Dany Bârsan 3, Manoilă 2, Butnariu 2, Ungureanu 2, Grădinaru 1, Hermeziu 1, Motriuc 1, Agrigoroaie 1; antrenor – Adi Brezan;
– HC Harghita: Szabo 12, Chiratcu 7, Miklos 4, Ordog 2, Sandor 1, Mester 1; antrenor – Zsolt Mester.
Ne așteaptă, în continuare, un meci greu la Galați, joi, 2 februarie. Dar va fi greu și pentru formația gazdă. Hai Bacăul!
Scroll to top