CSM Bacău – FK Miercurea-Ciuc 2 2-0 (0-0) / Liga 3, Seria 1, et. 9

Am marcat cele două goluri din penalty-uri, ambele just acordate. Sahru a transformat primul 11 m (min. 69), iar Antal, din respinsa portarului harghitean, pe al doilea (min. 86).
Ce a fost până atunci, a corespuns așteptărilor pe care le-am avut. CSM Bacău a dominat, a avut mai multe ocazii, dar adversarul nu a fost unul facil. Tânăra echipă oaspete era foarte bine așezată în teren și nu a făcut niciodată pasul înapoi în mod deliberat.
Dar CSmeii noștri au avut un joc de pase bun și și-au împins adversara către propriul careu, ratând în prima repriză câteva ocazii mari, între care și un șut de la 25 m în încheietura barelor (Adăscăliței) și o ratare din 2 m (Corban). Priboi a fost atacantul nostru care a dat cele mai mari bătăi de cap echipei din Miercurea-Ciuc. După pauză, jocul și-a păstrat același aspect, cu atacuri insistente și periculoase ale gazdelor, chiar și după ce au deschis scorul. Față de prima repriză, am consemnat și o ocazie mare a oaspeților, la scorul de 1-0, dar Grosz a respins superb.
CSM Bacău: Grosz – Ștefănescu, Adăscăliței, Strat, Mocanu (min. 65 Antal), Purcariu (min. 65 Cozma), Sahru (min. 89 L. Popa), Priboi (min. 89 Mihăiță), Corban, Zaharia (min. 90+2 Șchiopu), Aeroaiei; antrenor – Cristi Popovici.
Conform așteptărilor realiste pe care le-am avut, am urcat pe locul 4 în clasament, cu 15 puncte, fiind precedați de Foresta Suceava (22), Dante Botoșani (16) și Știința Miroslava (15, golaveraj superior celui pe care îl avem noi).
Așadar, am terminat turul de campionat într-o poziție de play-off, peste obiectivul propus, care era doar de formare a unei echipe destul de bune încât să tragă pentru play-off în campionatul viitor. Felicări antrenorului Cristi Popovici și celorlalți din echipa tehnică, felicitări tuturor fotbaliștilor🤝🤝
Prima etapă a returului o vom disputa tot acasă, peste doar o săptămână, cu Dante Botoșani, o echipă care a început campionatul mai greu, dar a „accelerat” în ultimele etape. Va fi un meci greu pentru noi, dar suntem capabili să învingem. Hai Bacăul❗️❗️❗️
Scroll to top