CSM Bacău – FC Bacău 0-2 (0-1) / Liga 3, Seria 1, et. XII

Ne-am bucurat de revanșa contra Bucovinei Suceava, dar acum s-au bucurat alții în contul nostru! FC Bacău a obținut trei puncte meritate, fiind echipa mai laborioasă și percutantă. S-au confruntat două stiluri ofensive diferite: cel al gazdelor, bazat pe incursiuni rapide, rezultate din pase în adâncime pe extreme s-au direct pe vârful de atac, contra jocului de posesie și construcție al FC Bacău.
Oaspeții au avut noroc și de un gol marcat devreme, în min. 9, atunci când Andrei Pavel a șutat puternic din vole, de la 30 m, mingea descriind o boltă înaltă înainte să cadă, surprinzător, chiar lângă rădăcina barei din stângă lui Țăranu, înainte de a intra în poartă. Imparabil! Țăranu a reușit însă să evite alte două goluri, prima dată respingânt cu un plonjon în lateral o lovitură de cap a aceluiași A. Pavel, iar mai apoi când mingea lovitura liberă executată violent de Ciumașu l-a izbit în piept.
Dar portarul lui FC Bacău și apărarea sa au greșit grav la golul al doilea, din min. 70, atunci când au avut intervenții ratate la o centrare, iar Albu a urmărit mingea rămasă a nimănui, pentru a o trimite în poartă. Altminter, CSM Bacău a avut mai multe atacuri promițătoare, încheiate însă dezamăgitor. Dar, în general, acțiunile noastre ofensive au fost bine blocate de apărarea celor de la FC.
Din păcate, această înfrângere ne face să ratâm revenirea pe locul 1 din clasament. Avem, etapa viitoare, pe 18 nov., un alt derby local, la Aerostar.
Scroll to top