CSM Bacău – Dobrogea-Sud Constanța 20-25 (9-9)

La fel ca anul trecut, CSmeii n-au izbutit să câștige meciul în care suporterii lor au dăruit jucării de pluș copiilor nevoiași din județ. Anul trecut, în același meci al generozității, CSM Bacău era învinsă, total surprinzător, de CSM Făgăraș, la trei goluri diferență.

Contra Constanței, nu se întrevedea totuși o înfrângere atât de clară. Era 9-9 la pauză, înainte de bombardamentul cu jucării al spectatorilor. Apărările fuseseră la înălțime, iar portarii Saldantsenka și Iancu undeva în stratosferă – dacă tot am început fraza cu o caracterizare legată de altitudine -, descurajanți pentru atacanții adverși.

Zece minute din repriza secundă s-a mai mers cap la cap, dar de-atunci noi am ratat (e drept, și Iancu a fost, în continuare, senzațional), iar ei au marcat. 20-25, trei puncte pierdute și ne așteaptă trei partide de campionat și una de Cupă, toate în deplasare.

Greu, foarte greu. Marcatori / CSM Bacău: Gal 6, Serhel 5, Crnoglavac 4, M. Cotinghiu 2, Anton 2, Tărâță 1; Dobrogea-Sud: Chikovani 5, Nistor 5, Nikolic 4, Buricea 3, Andrei 3, Malinovic 2, Rocha 1, Simovic 1, Mocanu 1.


Publicul a pus miere pe rană, prin acea generozitate de la pauză și prin aplauzele de la final. Mulțumim din suflet, dragi băcăuani, și încă o dată La Mulți Ani!, dvs. și celor care vă sunt dragi. Promitem să dăm totul la București, Timișoara, Baia Mare și Călărași, în următoarele două săptămâni. O vom face cu gândul la decepția de-acum, de la acest ultim meci pe teren propriu din 2019. Hai Bacăul!

Scroll to top