CSM Bacău – Dinamo Bacău 0-0 (4-5 dupa penalty-urile de departajare), Cupa României

Echipa noastră a fost mai bună timp de 120 de minute, având majoritatea ocaziilor de gol. Dar nu numai atât. CSM Bacău🦖 a pasat mai bine, jucătorii săi au câștigat mai multe dueluri directe, au avut sclipiri tehnice,… dar n-au marcat. A fost vina lor, dar și meritul portarului de la Dinamo. La loteria penalty-urilor de departajare, noi am ratat de două ori, iar Dinamo o dată.
O felicităm 🤝pe concitadina noastră, care a luptat corect și cu îndârjire, și îi urăm succes în continuare.
Ca o circumstanță atenuantă a acestei înfrângeri, trebuie să spunem că CSM Bacău a avut banca de rezerve goală. A dus acest meci de 120 de minute practic în doar 11 jucători (au fost 12, dar unul s-a accidentat în prima jumătate a reprizei întâi), care au luptat eroic și merită felicitați👏👏👏. Asta pentru că doar 12 contracte erau semnate.
Dar suporterii noștri trebuie să fie liniștiți: multe alte contracte vor fi perfectate în zilele următoare, inclusiv cel al noului antrenor – mult-apreciatul Cristi Popovici, și cel al noului manager – Dragoș Boboc.
Există acum un sprijin cert din partea Primăriei și Consiliului Local, astfel că transformările benefice ale echipei noastre de fotbal vor fi vizibile și rapide. Suntem CSM Bacău, reprezentăm întregul oraș💓 și o vom face cu cinste🎖!
Până pe 27 august, formația noastră va avea un potențial considerabil superior celui din partida cu Dinamo – iar ceea ce a arătat în meciul de Cupă, chiar și cu acest efectiv la limită, nu a fost deloc rău!
Scroll to top