CSM Bacău – CSU Suceava 30-25 (15-13), amical

Un meci cu Suceava este întotdeauna dificil, pentru oricare formație din România, chiar și într-o perioadă de pregătiri. De aceea, victoria CSmeilor și, mai ales, maniera în care au jucat, merită deplina recunoaștere. Se întâmplă la oricare echipă, oricât de mare, să aibă într-un meci unu, doi sau trei jucători cărora nu le iese aproape nimic.
Dar am încerca în zadar să găsim mâna moartă a CSM Bacău în această partidă. Atacul formației noastre a curs fluent și în viteză, s-au găsit mereu modalități de a marca, fie prin pătrunderi pe semicerc, fie cu aruncările de la distanță ale lui Belchite, fie cu angajările pivoților sau deschiderea pe extreme. Cu siguranță, au apărut mult mai multe soluții decât în campionatul trecut.
Din păcate, l-am pierdut pe Dospinescu pentru o perioadă de aproximativ 2 săptămâni. Extrema noastră a suferit o entorsă în prima repriză, iar până la finalul meciului pe partea noastră stângă a jucat Bălăceanu.
Marcatori
CSM Bacău – Coric 6, Belchite 4, M. Bujor 3, G. Bujor 3, Ushal 3, Serhel 3, Dobrincu 3, Ivășchescu 2, Rotaru 1, Dospinescu 1, Bălăceanu 1; antrenor – Sandu Iacob;
CSU Suceava – Csog 8, Lazurca 5, Ștefan 2, Loic 2, Bologa 2, Kbilashvili 2, Szasz 1, Târzioru 1, Lupu 1, Gavriloaia 1, Dascălu 1; antrenor – Petru Ghervan.
Sâmbătă, de la ora 12, se va disputa un al doilea meci între cele două formații.
Scroll to top