CSM Bacău – CSU Suceava 29-28 (12-14)

Orice victorie într-o competiție, indiferent de ramură, este obținută de sportivi îndrumați de antrenorii lor. Dar, la acest meci dramatic prin deznodământul său, se cuvine să adăugăm publicul în fruntea performerilor.
Spectatorii băcăuani au fost de o loialitate incredibilă și au dat CSM Bacău energia de care avea nevoie pentru a câștiga în fața unui adversar foarte dificil. Greu să reziști unei tribune atât de ardente și nici PSG n-ar fi reușit, în acel final electrizant, mai mult decât Suceava! Pe deasupra, presiunea publicului i-a obligat pe arbitrii clujeni Mârza și Nedelea să rfie mai atenți. Și au fost, începând cu faultul în atac al lui Daniel Stanciuc; trebuie spus că mai devreme, la o fază identică, arbitrii au dictat 7 m și o eliminare de 2 min. contra Bacăului!
Mai erau 20 de secunde și antrenorul Sandu Iacob a cerut time-out. Schema de atac care a urmat s-a încheiat cu pătrunderea lui Ganchev, care a înscris în ultima secundă cu o aruncare ușor întoarsă, la colțul lung! Delir, în teren și în tribună!
Ganchev, care marcase și golul egalării la 28, pe lângă alte șase încrise anterior, a fost desemnat jucător al meciului 🍾și a primit tradiționala sticlă de vin de la sponsorul Simba Invest. Ucraineanul, un inter-dreapta cu multă personalitate în joc, este un mare câștig💪 pentru CSM Bacău.
Dar, contra unui adversar atât de dificil și care ne-a condus aproape tot timpul, o echipă cu mult mai bună decât locul pe care îl ocupă în clasament, contribuția fiecăruia a fost importantă și merită recunoaștere: Fane Grigoraș și Richie Freiwald, pentru multele mingi apărate (mai ales în repriza I); Serhel, pentru pătrunderile sale tehnice și curajoase, dar și pentru stăpânirea de sine la transformarea aruncărilor de la 7 m; Ushal și Coric, pentru că au fost turnurile fortificate ale apărării; frații Bujor și Dospinescu, pentru că au revitalizat jocul nostru în repriza secundă; Belchite și Esteki, pentru golurile și străduința lor utilă, atât cât au jucat.
Dar, revenim, publicul 💞a fost cel mai bun jucător al CSM Bacău, pentru că ne-a dat aripi și ne obligă permanent la o recunoștință pe care suntem fericiți s-o onorăm. Vă mulțumim din suflet, dragi băcăuani‼️
Marcatori
– CSM Bacău: Ganchev 8, G. Bujor 5, Serhel 5, Dospinescu 3, Belchite 3, Ushal 2, Esteki 2, Coric 1; antrenor – Sandu Iacob.
– CSU Suceava: Tîrzioru 7, Gavriloaia 6, Csog 5, Stanciuc 4, Loic 3, Zarițchi 2, Ștefan 1; antrenor – Petru Ghervan.
Etapa viitoare, vineri 4 noiembrie ora 18, vom avea un adversar la fel de dificil: Potaissa Turda. Și tot pe propriul teren.
Hai Bacăul❗️❗️❗️
Scroll to top