CSM Bacău – CSM Vaslui 38-27 (21-13) / Handbal (m), Div. A, play-off Tineret, et. 3

Meciul a început într-un ritm nebun, cu acțiuni tranșante de o parte și de alta. În timp ce CSM Bacău a mizat, cu precădere, pe aruncările de pe centru ale lui Bogdan Moisă, Vasluiul a avut doi-trei jucători care au pătruns cu multă suplețe și viteză pe semicercul băcăuan.
Dar apărarea gazdelor și-a luat seama, iar Vasluiul a început tot mai mult să atace sub amenințare de joc pasiv. Drept urmare, diferența de scor a crescut continuu.
Antrenorul Sebi Hagiu a luat și el o măsură, marcându-l pe Moisă om-la-om, dar asta nu a avut efect, deoarece Dobrincu, Drugă, Brăescu, Murariu sau Bădică, dar nu numai ei, au fost în mare formă și au înscris goluri spectaculoase. Foarte bun și jocul portarilor, Cozma și Uricaru – de la CSM Bacău și Cioată – de la oaspeți.
Rezumând, a fost un meci frumos, în care mulți jucători din echipele secunde ale Bacăului și Vasluiului au semnalizat că sunt gata să-și asume evoluții pentru echipele de Liga Zimbrilor.
Sigur, este o diferență destul de mare între LZ și Divizia A, dar cei „mici” n-au făcut economie de efort, deși poziția în clasament nu este o miză reală în această competiție a „sateliților”.
Ocupăm locul 3, din cinci echipe, iar etapa viitoare vom juca la Suceava.
Scroll to top