CSM BACĂU – CSM VASLUI 23-23 (13-13)

Din nou un meci echilibrat, în care oaspeţii au dorit foarte mult să-şi ia revanşa, după înfrângerea cu 30-29 (18-14), suferită cu nici măcar 24 de ore mai devreme. A fost un meci frumos, cu ritm ridicat, cu ratări multe – explicabile în această fază a pregătirilor.

CSM Vaslui a avut mai tot timpul unu sau două goluri în faţă (chiar şi trei, în prima repriză), dar CSmeii au reacţionat mereu bine, egalând. Remarcabilă evoluţia portarilor băcăuani – Saldatsenka, Tamaş şi Crăciunescu -, paradele ultimului spre final de meci salvând remiza pentru CSM Bacău. Oricum, s-a văzut şi din acest meci că CSM Bacău a jucat “cu temă”, încercând cu predilecţie combinaţiile pe centru şi fiind într-o permanenta circulaţie a jucătorilor.

Marcatori, pentru CSM Bacău: G. Cotinghiu 5, Serhel 3, Târzioru 3, Sadovyi 2, Drăgan 2, Crnoglavac 2, Gal 2, Tarâţă 2, Huta 1, Iordachi 1. “Nu am ţinut cont de scor şi am dat tuturor suficient timp să joace.

Au fost trei partide foarte utile cu Vasluiul. Si astăzi, chiar dacă am ratat situaţii de unu la unu cu portarul – şi este rău că munca echipei a fost irosită de aceste ratări, dar putem corecta -, a fost important că am combinat mai bine si mai rapid pe faza a doua şi ne-am creat situaţii de gol. Cred că jocul echipei mele merge spre bine”, a declarat la finalul partidei antrenorul băcăuan Adrian Petrea.

Săptămâna viitoare, în perioada 9-11 august, aşa cum am mai anunţat, se va disputa Trofeul Municipiului Bacău, ediţia a XIV-a, invitatele acestei editii fiind CSM Focşani, CSM Făgăraş şi HC Buzău.

Scroll to top