CSM Bacău – CSM Roman 20-25 (8-12) / Handbal (f), Div. A, et. 14

Am fost dominați net în debutul partidei, CSM Roman izbutind să înscrie multe goluri ușoare, pe contraatac. Dar formația oaspete se descurca destul de bine și în jocul pozițional și se părea că nu avem replică. De la 2-7, aspectul meciului a devenit echilibrat, cu două echipe apărându-se foarte bine și marcând alternativ.
CSM Bacău n-a izbutit însă micșorarea handicapului, decât până la patru goluri. Singura dată când ne-am apropiat la trei goluri, în min. 56, am ratat momentul favorabil prin câteva ratări din situații ideale, dublate de una sau două decizii controversate ale arbitrelor.
A fost perioada în care jucătoarele din Roman priveau fascinate tabela de marcaj, dorindu-și ca timpul să se scurgă mai repede. Asta acționa asupra lor ca o lanternă în ochi, în plină beznă, făcându-le să intre în panică și să greșească, astfel că CSmeoaicele noastre s-au apropiat la 21-18, de la 21-14. Din păcate, cum am spus, am ratat momentul favorabil, la fel cum am avut multe alte ratări în meci, inclusiv două aruncări de la 7 m.
Marcatoare
CSM Bacău: Carp 5, Daria Bârsan 4, Poiană-Țârdea 4, Dany Bârsan 2, Hermeziu 1, Bianca Ungureanu 1, Todeilă 1, Agrigoroaiei 1, Sofron, Grădinaru, Bordeianu, Butnariu, Solonțanu, Dinu, Motriuc; antrenor – Adi Brezan.
CSM Roman: Adin-Ghiulgian 8, Creangă 5, Basa 4, Mălina Ungureanu 3, Loi 3; antrenori – Răzban Caba, Alina Andrei.
Nu trebuie să facem o tragedie din această înfrângere, în fața unei formații pe care am învins-o anterior! Avem o echipă tânără, care are nevoie de timp, de multe încercări și de multe greșeli pentru a căpăta valoare.
Etapa viitoare, evoluăm la Piatra Neamț. Dar, să nu uităm, obiectivul principal al acestei formații băcăuane este să se califice în TF al Junioarelor 1. Și, de ce nu?, să obțină și o medalie.
Hai Bacăul!
Scroll to top