CSM Bacău – CSM Oradea 36-29 (16-13) / Liga Zimbrilor, et. 17

Calculele hârtiei s-au adeverit, astfel că ocupanta locului 8 a învins-o pe ultima clasată (echipă cu niciun punct acumulat) fără probleme, conducând pe tabela de scor pe tot parrcursul meciului. Deși am fost puțin temători înainte de meci, date fiind rezultatele echilibrate ale Oradei cu Constanța și Vasluiul, a fost ușor vizibil că, luați om cu om, jucătorii noștri erau mai buni decât oaspeții lor.
Iar CSmeii și-au făcut bine treaba, au reușit și un pic de spectacol, iar diferența maximă pe tabela de scor a ajuns la 9 goluri (27-18), la mijlocul reprizei secunde.
Marcatori
– CSM Bacău: Esteki 9, Dospinescu 6, Ganchev 5, G. Bujor 4, Stănescu 4, Ushal 3, M. Bujor 1, Costea 1, Serhel 1, Dobrincu 1, Belchite 1; antrenor – Sandu Iacob;
– CSM Oradea: Turcu 6, Ivancenco 6, Boșca 6, Munteanu 4, Aungurenci 3, Strachenko 2, Oargă 1, Kovacs 1; antrenor – George Tăutu.
Acest succes ne întărește locul 8 în clasament, coroborat fiind cu înfrângerile pe propriul teren ale Buzăului și Vasluiului și insuccesului Sucevei la Timișoara.
Pentru CSM Bacău urmează însă o săptămână grea, cu un meci de Cupa României la Timișoara, miercuri, și un meci de campionat la Baia Mare, cu Minaur, sâmbătă. CSM Bacău va pleca de la Timișoara direct la Baia Mare, fără a mai trece pe acasă.
Totuși, drumuri, oboseală… Dar meciul cu Oradea ne-a arătat o formație băcăuană în stare să țină un ritm ridicat. Hai Bacăul!
Scroll to top