CSM Bacău – CSM Galați 28-26 (16-11) / Div. A (f), Seria B, et. 3

Nu a fost un meci tocmai ușor cu Galațiul, care este o echipă bună, în ciuda celor trei înfrângeri adunate până acum, luând-o în calcul și pe cea cu CSM Bacău🦖. Fetele noastre merită felicitate 🤝pentru dârzenia cu care au luptat.
Desprinderea gazdelor s-a produs în ultimul sfert al primei reprize și s-a menținut, ba chiar a crescut un pic (27-20), până cu 7 minute înainte de final.
Atunci, CSM Galați a trecut la o apărare avansată, cu care a avut succes, în sensul că a redus mult din diferență. În acel interval, oaspetele au marcat de 6 ori, iar băcăuancele o dată. S-a terminat cu un scor strâns, dar victoria CSM Bacău este absolut meritată👏👏 .
Eroina meciului a fost, fără nicio îndoială, portărița noastră, 🎖Ana-Maria Sofron, care și-a salvat echipa de la o mulțime de goluri.
Asta pe fondul unui joc bun în apărare al CSM Bacău – o trăsătură pe care echipa și-a păstrat-o de anii trecuți -, ceea ce i-a permis să încrie multe goluri ușoare, prin jucătoare care nu iartă pe contraatac.
Atacul nostru pozițional nu mai este la fel de productiv, însă asta e normal, pentru că și apărătoarele adverse sunt de alt calibru într-un campionat de senioare.
Marcatoare
CSM Bacău – Daria Bârsan 8, Hermeziu 6, Dany Bârsan 5, Butnariu 4, Ungureanu 2, Todeilă 2, Motriuc 1; antrenori – Adi Brezan și Costel Petrea.
CSM Galați – Lazăr 6, Sava 6, Frăsinel 6, Asandei 4, Filip 1, Crăciunescu 1, Dabija 1, Pelin 1; antrenori – Sanda Asandei și Relu Druțu.
În clasament, ocupăm locul 3, cu maximum de puncte, dar cu un golaveraj mai slab decât primele două clasate, Corona Brașov și CNE Sf. Gheorghe.
Etapa viitoare, pe 8 octombrie, avem derby-ul local cu Știința. Scorul nu va conta prea mult, pentru că, indiferent care va fi, putem spune încă de pe-acum💕 „Hai Bacăul❗️❗️❗️”.
Scroll to top