CSM Bacău – CSM Focșani 27-19 (12-8), Liga Zimbrilor, et. XXII

A fost, probabil, cel mai bun meci al nostru în actuala ediție de campionat. CSMeii au funcționat în toate compartimentele, dar trebuie spus că motorul tuturor a fost Richie Freiwald, cu un halucinant procentaj de peste 50%.

Acest urs cu reflexe de pisică a deprimat sever întreaga formație focșăneană, căci practic oaspeților le venea să plece acasă din timpul partidei.

Greu de văzut, în zeci de ani și sute de meciuri, o prestație la fel de bună a unui portar.
Bravo, Richie! 🤗

Altminteri, descătușați și după victoria de la Făgăraș, ai noștri au fost plini de vervă în atac, câștigând majoritatea duelurilor unu la unu, fie prin depășirea directă a adversarului, fie scoțându-l din joc și pasând ideal pentru un coechipier.
Băieții noștri, mereu în mișcare și asumându-și cu curaj execuțiile de finalizare, au făcut un meci ofensiv remarcabil. Cât despre defensivă… Richie n-a fost singur, ci a avut în fața sa un baraj mobil și atent. Si ni se pare foarte bună rocada dintre Păunică – venit ca intermediar, și Serhel – dus în extremă, pe faza de apărare.
Bravo, băieți!

Felicitări antrenorilor Adi Petrea și Sandu Acsinte!
Diferența de 4 goluri la pauză s-a dublat în doar 5 minute după revenirea de la cabine, iar apoi a ajuns chiar și la 11 goluri.

Marcatorii noștri: Tărâță 7, Crnoglavac 5, Serhel 5, Târzioru 3, Drăgan 3, Păunică 2, Bologa 1, Iordachi 1.

Această victorie ne-a săltat două poziții în clasament, până pe 10, grație înfrângerii Vasluiului la Reșița și a victoriei Stelei cu CSM Făgăraș. Avem un meci dificil, joi, 12 martie, la Vaslui. Dar mai este vreun meci ușor? Ne temem de cineva? Nu.
Hai Bacăul!

Scroll to top