CSM Bacău – CSM Făgăraş 26-24 (14-10) / Handbal (f), Div. A, et. 1

Este primul meci al noii CSM Bacău🦖 într-un campionat de senioare. Şi am învins✌️, absolut meritat. Mai este mult până departe, dar am început cu dreptul şi suntem încrezători că vom ajunge undeva sus. Avem voinţă, avem şi ceva talent, şi ceva susţinere.
Cu ani în urmă, clubul nostru a mai avut o experienţă, chiar de primă ligă, cu un loc pe care ni l-a cedat Stiinţa. Dar echipa a fost strânsă în pripă, în ultimele săptămâni ale vacanţei, cu jucătoare de care alte echipe au fost dispuse să se despartă. Şi s-a sfârşit prost😫, cu retrogradare şi, ulterior, cu desfiinţarea echipei.
De data asta, am crescut de la nivel de junioare 2. Trecând prin locul 4 în campionatul de J1. Suferind în prima etapă de Div. A un şoc, la schimbarea terenului de joc şi a tribunei, dar şi în ceea ce priveşte exigenţele crescute ale unui campionat de senioare. S-a văzut asta la ambele formaţii, dar ne vom referi la echipa noastră. Tracul a făcut să ratăm mult la început, din situaţii în care fetele noastre marcau fără probleme la Sala Orizont sau în altă parte. Dar febra meciului a estompat până la urmă emoţiile, astfel că, de la 0-2, CSM Bacău a revenit la jocul foarte bun💪 în apărare pe are i-l ştim, ceea ce a dus şi la înscrierea multor goluri uşoare, pe contraatac. Practic, din minutul 13, când am preluat conducerea cu 3-2, nu am mai avut probleme👌. A fost, totuşi, un pic de teamă resimţintă de public în ultimele minute, când Făgăraşul s-a apropiat la 2 goluri, dar CSmeoaicele şi-au păstrat calmul şi au oprit avântul oaspetelor.
Trebuie să fim conştienţi că în continuare va fi mai greu decât cu Făgăraşul. Dar trăim clipa şi ne bucurăm de începutul bun. Mulţumim💝 publicului, pentru răbdare şi pentru susţinerea necondiţionată. Felicitări, fetelor❗️❗️❗️
CSM Bacău: Daria Bârsan 11, Dany Bârsan 6, Hermeziu 4, Carp 2, Todeilă 2, Motriuc 1, Sofron, Pozinărea, Grădinaru, Bordeianu, Iordănescu, Butnariu, Solontanu, Ungureanu, Măgirescu, Poiană- Ţârdea; antrenori – Adi Brezan şi Costel Petrea.
Etapa viitoare avem meci la HC Harghita, pe 17 septembrie, iar peste încă o săptămână cu Galaţiul, acasă. Abia aşteptăm! Hai Bacăul❗️❗️❗️
Scroll to top