CSM Bacău – Bucovina Rădăuți 3-1 (2-1) / Liga 3, Seria 1, et. 7

Echipa lui Cristi Popovici a obținut o victorie absolut meritată în fața unei echipe care ocupa locul 3 în serie, înainte de acest meci. CSmeii au început bine meciul, având o posesie prelungită și călărindu-și temeinic adversara. Ocaziile de gol au apărut însă după 15 minute, iar primul gol a picat în min. 27, atunci când Cozma a deviat cu fruntea, în colțul lung, o centrare venită de pe partea stângă. Bucovina Rădăuți a făcut pasul înainte, pentru a egala, dar fără să fie periculoasă la poarta băcăuană.
Cu toate acestea, oaspeții au egalat, când Ungurianu a șutat destul de slab din afara careului, iar Grosz, deși bine poziționat și plonjând pe direcția mingii, a fost depășit de balon. Era min. 38. Replica băcăuană a fost promptă, cu atacuri în valuri la poarta rădăuțeană. La unul dintre acestea, o centrare tot de pe stânga l-a găsit singur pe Adăscăliței la bara a doua, iar acesta a șutat cu sete în colțul neapărat. 2-1, în min. 41, iar atacurile băcăuane au continuat până la pauză, fără ca tabela să se mai modifice.
Bucovina Rădăuți a revenit de la vestiare decisă să egaleze. De pasul înainte făcut de oaspeți au profitat în câteva rânduri atacanții băcăuani, care au creat panică printre apărătorii rădăuțeni. Iar diferența de scor a crescut la o astfel de fază, când Aeroaei, primind o pasă bună în centru, a șutat pe jos spre colțul din dreapta portarului bucovinean, acesta atingând mingea înainte ca aceasta să intre în plasă.
A fost o gafă cam ca a lui Grosz. De la acest gol din min. 72, dominarea oaspeților a crescut, iar în ultimele zece minute echipa noastră a fost ținută în treimea proprie. Deși au creat tensiune în careul băcăuan, rădăuțenii n-au avut decât o ocazie mare de gol, la care Grosz și-a răscumpărat greșeala de la 1-1, evitând un gol printr-o robinsonadă frumoasă și eficientă.
S-a terminat partida cu un just 3-1, care ne duce pe locul 4, loc de play-off. Felicitări, băieți👏👏👏 Felicitări, Cristi Popovici🤝🤝🤝
Etapa viitoare, pe 15 octombrie, jucăm în deplasare, la Rapid Brodoc. Părea că această formație urma să fie ciuca-bătăilor în serie, dar nu este deloc așa. Va fi un meci dificil. Dar avem moralul ridicat și suntem capabili de un rezulat bun!
Hai Bacăul‼️
Scroll to top