CSM Bacău – Aerostar 1-0 (0-0), amical

Pentru ambele formații, a fost ultimul meci de pregătire înainte de reluarea campionatului. Și toți jucătorii au tras tare, iar antrenorii și-au folosit în totalitate jucătorii disponibili.
Per ansamblu, CSM Bacău a avut mai multe ocazii mari, grație faptului că are un atac percutant, mai ales când vârfurile CSmeilor dispun de spații mai largi – iar Aerostar a oferit astfel de spații, pentru că nu s-a cantonat în defensivă. Totuși, oaspeții de pe Letea au avut două goluri în debutul reprizei secunde, ambele anulate pentru ofsaid.
Dintre bunele ocazii ale CSM Bacău amintim doar „trăznetul” de la 30 m al lui Strat, din min. 81, care a zguduit transversala. Unicul gol a fost marcat de Aftanache, în penultimul minut de joc. atacantul lui Popovici șutând cu sete, de la 10 m, într-un balon respins de apărarea lui Aerostar.
Peste o săptămână, de la ora 15, CSM Bacău va relua campionatul cu un meci contra Științei Miroslava. Este posibil ca meciul să nu se desfășoare pe Letea, ci pe Stadionul Aerostar, care are un gazon mai bun.
Reamintim, CSM Bacău pornește în ultimele trei etape de pe primul loc al Seriei 1 din L3, grație faptului că fostul lider, Foresta Suceava, a fost penalizat cu 6 puncte și probabil că nu va relua competiția.
CSM Bacău este deja calificată în play-off, indiferent de ce scoruri va înregistra în partidele rămase din regular.
Scroll to top