CSM Bacău – ACS „Lucian Bute” Galați 28-26 (9-9) / CN Junioare 1, Turneu Final, et. 3

După această victorie, am încheiat grupa pe locul 2, după CSȘ 2 Baia Mare și înaintea echipelor pe care le-am învins, CSȘ Caracal și ACS „Lucian Bute” Galați. Este un succes pe care fetele și clubul nostru și l-au dorit. Avem asigurat cel puțin locul 4, ca anul trecut!
Conform așteptărilor, a fost un meci echilibrat, la fel ca partidele directe din faza semifinalelor. Galațiul a avut înițiativa în primele 30 de minute – cu o diferență maximă de 9-6 în min. 18, dar fetele noastre au egalat la 9 în min. 26, iar până la pauză nu s-a mai înscris. După o primă repriză a apărărilor, inițiativa a trecut de partea CSM Bacău, pe fondul unor atacuri mult mai productive. Am avut chiar și un avantaj de patru goluri (19-15, min. 44), după care gălățencele au egalat la 20 și 21. Dar, cu un nou forcing, CSmeoaicele noastre au ajuns la 25-22 (min. 55) și au gestionat corect finalul partidei.
De la CSM Bacău au ieșit în evidență (goluri+pase+recuperări+obțineri de aruncări de la 7 m, din care se scad greșelile) Dany Bârsan, Maria Dinu, Ana Maria Sofron (desemnată jucătoarea partidei) și Bianca Ungureanu – practic alte jucătoare decât la victoria cu CSȘ Caracal -, dar reușitele lor s-au bazat pe efortul constant al întregii echipe. De asemenea, mulțumim galeriei formate din părinți ai jucătoarelor, pentru încrederea pe care au dat-o permanent echipei, la bine și la greu!
Marcatoarele CSM Bacău: Dany Bârsan 6, Dinu 5, Daria Bârsan 4, Poiană-Țârdea 4, Hermeziu 3, Todeilă 3, Ungureanu 3, Sofron, Măgirescu, Păduraru, Grădinaru, Bordeianu, Iordănescu, Butacu, Solonțanu, Bucurel; antrenori – Adi Brezan, Raluca Agrigoroaiei.

FELICITĂRI

, TUTUROR!

În semifinale, vom juca ori cu CSM București, ori cu Sepsi Sf. Gheorghe. Oricum, va fi un adversar extrem de redutabil. Dar, dacă am ajuns aici, evident că nu ne temem de nimeni. Hai Bacăul!
Scroll to top