CSM Bacău a învins-o cu 2-1 (1-1) pe Dinamo Bacău

CSM Bacău a învins-o cu 2-1 (1-1) pe Dinamo Bacău, în amicalul desfășurat pe terenul sintetic al Academiei de Fotbal „Cristian Ciocoiu”. A fost, la fel ca primul meci, o partidă cu ritm alert și în care antrenorii Cristi Popovici și Radu Ciobanu și-au folosit toți jucătorii. Până la urmă, valoarea superioară a formației noastre și-a spus din nou cuvântul.
Echipa noastră se omogenizează optim și se vede că s-a pregătit foarte bine din punct de vedere fizic. Dar, trebuie să remarcăm marele progres făcut de prietenii noștri de la Dinamo, în doar câteva luni, și le urăm să-și repare situația din clasament, ca să nu aibă tangență cu retrogradarea. Și fie ca anul viitor să mergem umăr la umăr către L2!
CSM Bacău va disputa săptămâna viitoare două meciuri amicale cu CSM Rm. Sărat, primul – miercuri 22 feb., în deplasare, iar al doilea – sâmbătă 25 feb., pe terenul devenit familiar al Academiei „C. Ciocoiu”. Până la reluarea campionatului, pe 4 martie, vom mai avea timp doar de un test, iar acela va fi cu Știința Miroslava.
Hai Bacăul!
Scroll to top