CSM Bacău 6- 0 AS Aripile Cleja/ Liga a IV-a

Sâmbătă, 20 octombrie, în cadrul etapei a IX-a din Liga a IV-a, Seria Bacău, s a disputat partida dintre CSM Bacău și AS Aripile Cleja.

Prima repriză a început cu golul lui Bucur din minutul 3 al meciului si partida părea deja adjudecată de gazde. CSM Bacău s-a instalat în jumătatea celor de la Cleja și a creat numeroase ocazii de gol care s-au concretizat prin golurile lui Vlad și Maxim. Jucătorii au intrat la cabine cu scorul de 3-0 pentru CSM Bacău.

În debutul reprizei a doua, CSM Bacău și-a majorat avantajul prin golul marcat de Bucur după un contraatac în viteză executat fără greșeală. Gafă a dus scorul la 5-0 după o suită de pase a celor de la CSM Bacău înscriind fără probleme. Portarul Lepădatu a transformat elegant din penalty iar scorul a devenit 6-0, scor ce a fost menținut până la finalul partidei.

CSM Bacău rămâne lider în clasament, având 9 victorii din 9 meciuri disputate și un golaveraj de 38-2. Pentru CSM au evoluat :  Lepădatu Ștefan, Istrate Alex, Vlad Cosmin, Tataru , Danilă Adrian, Juncu , Maxim , Zarzu , Bucur Bogdan, Păduraru Răzvan, Paveliuc Daniel și Florin Nicodim, Gafă Ardenis, Antal Norbert.

Scroll to top