CSM Bacău 3 – 1 ACS Dacia Unirea Brăila

Duminică, 28 Octombrie 2018, incepând cu ora 12:00 a avut loc disputa dintre CSM Bacău și ACS Dacia Unirea Brăila. În ciuda faptului că echipa antrenorului Codrin Mindirigiu a depus eforturi meci de meci, victoria nu a fost timp de o perioadă de partea băcăuanilor. De data aceasta eforturile nu au fost in zadar iar meciul cu liderul Dacia Unirea Brăila a dovedit ca munca din timpul antrenamentelor si concentrarea din timpul meciului aduc după sine rezultate neașteptate.  Ardeleanu Marius a adus victoria echipei băcăuane printr-un hattrick de senzație.

La finalul meciului antrenorul Codrin Mindirigiu a declarat: „Am câștigat cu 3-1 un joc dominat clar de noi , cu multe ocazii de gol ! Dacă se termina 7-0 nu surprindea pe nimeni ! Am avut atitudine , răutate, tot ceea ce ne-a lipsit în meciurile anterioare ! Sperăm ca prin această victorie să fi depășit pasa neagră prin care a trecut echipa!”

Pentru CSM Bacău au evoluat : Nica Denis , Fodor Codrin , Bratu Florin , Dorneanu Stefan , Popa Luca , Mocanu Alin , Hiliteanu Leonard , Mindirigiu Cristian , Ardeleanu Marius ( jucatorul meciului ) , Gava Octavian , Rusu Alexandru ! Au mai jucat Hanu Daniel si Anghelache Andrei ! Etapa viitoare CSM Bacău va disputa partida cu LPS BACAU !

De precizat că miercuri, 24 octombrie, au participat de la CSM Bacău trei jucatori la acțiunile de selecție pentru lotul național, la grupa de vârstă 2001 și grupa 2003, și că sunt speranțe să fie chemați din nou la lotul national ! Ardeleanu si Hiliteanu la 2001 și Scortanu – 2003 !

Scroll to top