CSM BACĂU 3-0 FC DINAMO BACĂU / Liga a IV-a

Sâmbătă, 6 Aprilie 2019 începând cu ora 17:00 s-a disputat partida dintre CSM BACĂU și FC DINAMO BACĂU. Acest meci a avut loc în cadrul etapei a 16-a iar gazdele și-au propus și în această partidă să demonstreze că poziția de lider în clasament nu este una deloc întâmplătoare.

Pe terenul “Constantin Anghelache”(fosta bază Letea), liderul ligii a IV-a, seria Bacău, și-a continuat parcursul bun din acest sezon începând meciul cu pressing avansat în terenul celor de la Dinamo Bacău. Din păcate, în debutul meciului fundașul Tătaru a suferit o accidentare iar antrenorul celor de la CSM Bacău a fost nevoit să facă prima schimbare destul de repede. Această accidentare nu a împiedicat echipa gazdă să facă un joc bun iar Antal a deschis scorul după un penalty obținut de veteranul Dediu. Preda a marcat și el după o succesiune de pase iar scorul la pauză era 2-0 pentru CSM Bacău.

A doua repriză a început în aceeași manieră ca și prima, iar gazdele s-au așezat în terenul celor de la Dinamo Bacău care totuși și-au creat câteva ocazii periculoase la poarta CSM-ului. Antal a realizat dubla iar scorul pe tabelă a devenit 3-0 pentru gazde. Finalul jocului nu a mai adus modificări pe tabelă iar CSM Bacău se impune cu scor de neprezentare în fața celor de la FC Dinamo Bacău și rămâne lider incontestabil în Liga a IV-a, Seria Bacău.

Pentru CSM Bacău au evoluat : Lepădatu, Tătaru, Vlad, Dediu, Istrate Alex, Istrate Răzvan, Maxim, Antal, Preda, Ramon, Zarzu, Păduraru, Gafă.

Scroll to top