CSM Bacau 2 – 1 AS Filipesti

Sâmbătă 23 martie la ora 11:00 a avut loc disputa dintre CSM Bacău și AS Filipești. Meciul s-a disputat în cadrul etapei cu numărul 14 din returul Ligii a IV-a, Seria Bacău.

Prima repriză a debutat cu gazdele în atac, aceștia încercând să se impună încă de la începutul meciului. Ocaziile la poarta celor de la AS Filipești s-au înmulțit dar fără a schimba scorul de pe tabelă. La pauză s-a intrat la cabine cu scorul de 0-0.

În a doua repriză numeroasele ocazii ale celer de la CSM Bacău s-au concretizat iar Antal de la 11 metri și Dediu au dus scorul la 2-0. Finalul meciului a adus golul de onoare iar după fluierul de final al arbitrului scorului a ramas 2-1.

CSM Bacău rămâne lider în Seria Bacău și privește cu optimism spre play-off. Antrenorul Gheorghe Penoff : “Cand ai un obiectiv te interesează mai mult punctele, ne bucurăm că am câștigat și acest meci.

Pentru CSM Bacău au evoluat : 1-Lepădatu ,13-Păduraru, 19-Dediu Ciprian , 16-Gafă Ardenis ,18-Tătaru ,17-Istrate Răzvan ,8-Maxim ,4-Vlad, 10-Antal Norbert , 11-Ramon , 20-Bucur , 9- Zarzu, 2- Istrate Alex , 16-Gafă Ardenis.

 

Scroll to top