CSM Bacău 1-1 LPS Focșani / U19

Duminică, 14 octombrie, reprezentativa U19 a CSM Bacău a întalnit pe teren propriu reprezentativa u19 a echipei LPS Focșani.

Prima repriză a debutat cu încercarea celor de la CSM Bacău de a înscrie dar portarul celor de la LPS Focșani a intervenit salvator. Ocaziile de gol au venit din partea ambelor echipe și jocul a fost unul susținut, dar jucătorii au intrat la cabine fără să marcheze niciun gol.

A doua repriză a marcat începutul unui pressing susținut al CSM-ului care a căutat sa marcheze încă din primele minute. După câteva ratări ale gazdelor, Hilițanu Leonard a deschis scorul iar echipa băcăuană avea un avantaj fragil de apărat până la finalul meciului.

În ultimele minute de joc, după un corner executat de către LPS Focșani, s-a marcat și al doilea gol al meciului, în poarta celor de la CSM Bacău de data aceasta. Până la fluierul de final al arbitrului scorul a rămas neschimbat, iar meciul s-a terminat 1-1.

Pentru CSM Bacău au mai evoluat :

Biliboc Răzvan, Dorneanu Ștefan, Bratu Florin, Strâmbei Robert, Fodor Codrin, Ardeleanu Marius, Mindirigiu Cristian, Panaite Fabiano, Gava Octavian, Hanu Daniel.

 

Scroll to top