Cristi Popovici a semnat cu noi, pentru doi ani❗️

Chiar dacă nu a fost pe bancă la meciul de Cupa României cu Dinamo Bacău, Cristi Popovici este de facto noul antrenor principal al CSM Bacău. El a semnat un contract valabil doi ani, cu drept de prelungire. Obiectivele sale sunt consolidarea formației în primul an (ținând cont că a preluat o echipă retrogradată, cu un lot destul de modest) și calificarea în play-off-ul L3, în anul următor.
Cristi Popovici este, fără dar și poate, un antrenor peste nivelul L3 și poate obține rezultate foarte bune, dacă este susținut corespunzător. El a fost în fruntea marșului lui FC Botoșani până în L1, antrenând în primul eșalon formația lui Iftime, în două rânduri. Peste tot pe unde a antrenat, echipele sale au făcut un pas înainte. Și a fost vorba și despre SC Bacău, în 2014, când a jucat în play-off-ul L2, producând o impresie frumoasă (reamintim, a învins și Rapidul, la București, giuleștenii izbutind totuși să promoveze în L1).
O altă venire importantă la CSM Bacău, în staful administrativ al secției de fotbal, este cea a lui Dragoș Boboc, un manager activ, bun organizator, corect și dedicat 100%, 24/24 7/7 , cu idei bune și cunoscător în amănunt al lumii nevăzute a fotbalului.
Ambilor, le urăm mult succes‼️
Scroll to top